foto

Šúta Morišima

  • nar. 13.8.1983 (36 let)
    prefektura Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hicugi no Čaika: Nerawareta hicugi / Jomigaeru iseki
2013 Ishida to Asakura: Sōshūhen
Neppu kairiku Bushi Road (TV film)
2012 Tantei Opera Milky Holmes: Alternative (TV film)

TV seriály

2019 Cardfight!! Vanguard: Zoku Kókósei hen (TV seriál)
Try Knights (TV seriál)
2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz: All-Star Fight (TV seriál)
Future Card: Šin Buddyfight (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
2017 Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Love Kome: We Love Rice (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
2016 Ao oni: The Animation (TV seriál)
Battery (TV seriál)
Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Nobunaga no šinobi (TV seriál)
2015 DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita 2 (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard G (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Future Card Buddyfight (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Mešimase Lodoss tó senki: Sore tte oišii no? (TV seriál)
2013 Aku no hana (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
DD hokuto no ken (TV seriál)
Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Išida to Asakura (TV seriál)
Outbreak Company (TV seriál)
Sparrow's Hotel (TV seriál)
Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál)
2012 Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2010 Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Šokupan Mimi (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky