foto

Marilyn Jones

  • nar. 6.6.1953 (67 let)
    Grosse Pointe, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
1990 On the Block
Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
1987 Cracked Up (TV film)
1986 Mužský klub
1985 Chain Letters
Do You Remember Love (TV film)
1982 Desire, the Vampire (TV film)
1980 Lovec
1979 11th Victim (TV film)
1978 The Scenic Route
1975 The Love Butcher
1973 Breezy
1968 Elvis Presley: Okruh
Podporujte svého šerifa!

TV seriály

1994 To je vražda, napsala (TV seriál)
Noční výbuch (S10E11)
1991 Quantum Leap (TV seriál)
Hurricane - August 17, 1969 (S04E03)
1990 His & Hers (TV seriál)
1989 To je vražda, napsala (TV seriál)
Osudná chyba (S06E04)
1988 Paradise (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Hornický masakr (S05E05)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ten, koho ráda mám (S01E08)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál) - herec, a.z.
MacGyver (TV seriál)
Nebezpečná cesta (S02E07)
Měsíční svit (TV seriál)
Big Man on Mulberry Street (S03E06)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Still Life / The Little People of Killany Woods / The Misfortune Cookie (S01E14)
The Golden Girls (TV seriál)
Family Affair (S02E07)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
Ursa Minor (S02E10)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
V (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Whatever Happened to Guts? (S02E06)
Really Neat Cars and Guys with a Sense of Humor (S01E22)
Magnum (TV seriál)
Vražda 101 (S05E08)
1983 It's Not Easy (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Among the Living (S01E17)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Praise Dilaudid (S04E06)
1982 King's Crossing (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Sbohem Radare (1) (S08E04)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky