foto

Tony Denison

  • nar. 20.9.1949 (69 let)
    Harlem, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
2017 Agent Emerson
2016 Dirty
2015 Clarity
2014 Atlas Shrugged: Part III
2012 Trattoria
2011 Answers to Nothing
2009 Signal Lost
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Rodinné tajemství
2006 Bestie Karla
Expert na vraždu (TV film)
2005 Choker
Island Prey
2004 Nebezpečné hry 2
2003 Art of Revenge
Všechny chtějí Papiho
2002 BaBYlonSká vĚŽ
Now You Know
2001 Hadí stisk
Haunted Heart, The (TV film)
2000 Rocket's Red Glare
Skeleton Woman
The Last Producer
Čekání na ozvěnu
1999 Road Kill
Surgeon General's Warning
1997 Corporate Ladder, The
1996 For Which He Stands
No One Could Protect Her
1995 Opposite Corners
1994 Anděl s břitvou
Dokonalá maska
Getting Gotti (TV film)
Švéd
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Full Eclipse (TV film)
Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Price She Paid, The (TV film)
The Harvest - Sklizeň
Šéfka (TV film)
1991 Before the Storm (TV film)
Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Město naděje
The Company (TV film)
1990 Girl Who Came Between Them, The (TV film)
Little Vegas
1989 Detailní záběr (TV film)
I Love You Perfect (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1986 Crime Story (TV film)
1981 Waitress!

TV seriály

2018 Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
Za každou cenu 3/4 (S06E12)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 2/4 (S06E11)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
další epizody (19)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Vina (S05E12)
Masakr u soudu (S05E11)
další epizody (18)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Spojenci (S04E16)
další epizody (21)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Řetězová reakce (S03E15)
Zkouška ohněm (S03E14)
další epizody (18)
Zákon gangu (TV seriál)
Some Strange Eruption (S07E05)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Faleš (S02E15)
další epizody (17)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
další epizody (10)
Castle na zabití (TV seriál)
Po pracovní době (S05E08)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
Nabitá atmosféra (S07E20)
Poslední pomazání (S07E19)
další epizody (6)
2011 Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Překážka (S07E14)
Rodinná pouta (S07E13)
další epizody (16)
2010 Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Živý důkaz 1/2 (S06E13)
Otázka zločinu (S06E12)
další epizody (14)
2009 Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Proměna (S05E14)
Takový je život (S05E13)
další epizody (20)
2008 Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (10)
Útěk z vězení (TV seriál) - a.z.
Nezištný (S04E12) - a.z.
2007 Closer (TV seriál)
Mezi svými: 2. část (S03E15)
Mezi svými: 1. část (S03E14)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
další epizody (15)
2006 Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Ve službách krále: 1. část (S02E14)
Přehnaná horlivost (S02E13)
další epizody (15)
Útěk z vězení (TV seriál)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
Rande (S02E10)
další epizody (5)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Osudové pochybení (S01E12)
Žena z Los Angeles (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
L.D.S.K. (S01E06)
O.C. (TV seriál)
The Return of the Nana (S02E21)
Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Velké dítě (S05E15)
JAG (TV seriál)
Schopen služby (S10E14)
2004 D.A., The (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Střelba do vlastních (S08E15)
2002 She Spies (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Návrat (S01E03)
1996 Love and Marriage (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2011 AKA Private

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace