foto

Regino Hernández

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Cançó per a tu (TV film)
2013 Descalç sobre la terra vermella (TV film)
Panzer Chocolate
2010 DiDi Hollywood
2007 Monstruo del pozo, El (TV film)

TV seriály

2019 Molo (TV seriál)
2018 Benvinguts a la família (TV seriál)
2017 Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Sé quién eres (TV seriál)
2016 Queens (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky