foto

Zoie Palmer

  • nar. 28.10.1977 (42 let)
    Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Zoie Palmer je kanadskou herečkou, narozenou však ve Velké Británii. Studovala nejprve na Sacred Heart Catholic High School v Ontariu a poté získala titul na York University v Torontu. Od té doby účinkovala v mnoha různých seriálech a televizních filmech.
Mezi její největší úspěchy patří cena za nejlepší herecký výkon z filmového festivalu Baja California za snímek TERMINAL VENUS (2003) a ocenění za nejlepší herecký výkon ve filmu COLD BLOODED (2012) udělené na mezinárodním filmovém festivalu BaraBones.
Nyní hraje postavu Dr. Lauren Lewis v úspěšném fantasy seriálu LOST GIRL, který v ČR vysílala stanice AXN. Její zatím poslední filmová role je v komedii SEX AFTER KIDS (2013).

Aneta "Chloe.." Kostrhová

Herecká filmografie

Filmy

2021 Spirála strachu: Saw pokračuje
2020 Glass Houses (TV film)
2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
2014 Patch Town
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
Sex po dětech
2012 Chladnokrevný
2010 The Untitled Work of Paul Shepard
2006 Pavučina lží (TV film)
2005 Martha Behind Bars (TV film)
2004 Godsend
2003 Bar Life
Manželé Reaganovi (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
Terminal Venus
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)

TV seriály

2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Sekta (S01E12)
Jann (TV seriál)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Absalom (S02E05)
Wynonna Earp (TV seriál)
Jolene (S03E05)
No Cure For Crazy (S03E04)
2017 Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
My Final Gift to You (S03E12)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
další epizody (13)
2016 Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
Sometimes in Life You Don't Get to Choose (S02E12)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Thirteen (S01E13)
Episode Twelve (S01E12)
Episode Eleven (S01E11)
další epizody (13)
Dívka odjinud (TV seriál)
Rise (S05E16)
Let Them Burn (S05E15)
Follow the Yellow Trick Road (S05E14)
další epizody (12)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
When God Opens a Window (S05E04)
Big in Japan (S05E03)
Like Hell: Part 2 (S05E02)
další epizody (8)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Groundhog Fae (S04E08)
La Fae Époque (S04E07)
Of All the Gin Joints (S04E06)
další epizody (20)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E22)
Into the Dark (S02E21)
Lachlan's Gambit (S02E20)
další epizody (9)
Flashpoint (TV seriál)
Fit for Duty (S05E11)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Irish Version (S01E04)
Call Me Fitz (TV seriál)
Don of the Differently Abled (S02E03)
Dívka odjinud (TV seriál)
Barometz. Trick. Pressure (S02E13)
Masks (S02E12)
Can't See the Fae-Rest (S02E11)
další epizody (13)
Nikita (TV seriál)
Girl's Best Friend (S01E19)
Into the Dark (S01E18)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Blood Lines (S01E13)
Faetal Justice (S01E11)
The Mourning After (S01E10)
další epizody (9)
Pouštění žilou (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktor nebo Viktorie? (S03E03)
2008 Hlídka (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Mr. Nobody (S02E11)
2002 Bliss (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)