foto

Zoie Palmer

  • nar. 28.10.1977 (40 let)
    Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zoie Palmer je kanadskou herečkou, narozenou však ve Velké Británii. Studovala nejprve na Sacred Heart Catholic High School v Ontariu a poté získala titul na York University v Torontu. Od té doby účinkovala v mnoha různých seriálech a televizních filmech.
Mezi její největší úspěchy patří cena za nejlepší herecký výkon z filmového festivalu Baja California za snímek TERMINAL VENUS (2003) a ocenění za nejlepší herecký výkon ve filmu COLD BLOODED (2012) udělené na mezinárodním filmovém festivalu BaraBones.
Nyní hraje postavu Dr. Lauren Lewis v úspěšném fantasy seriálu LOST GIRL, který v ČR vysílala stanice AXN. Její zatím poslední filmová role je v komedii SEX AFTER KIDS (2013).

Aneta "Chloe.." Kostrhová

Herecká filmografie

Filmy

2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
2014 Patch Town
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
Sex po dětech
2012 Chladnokrevný
2010 The Untitled Work of Paul Shepard
2006 Pavučina lží (TV film)
2005 Martha Behind Bars (TV film)
2004 Godsend
2003 Bar Life
Manželé Reaganovi (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
Terminal Venus
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Absalom (S02E05)
2017 Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
My Final Gift to You (S03E12)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
další epizody (13)
2016 Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
Sometimes in Life You Don't Get to Choose (S02E12)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Thirteen (S01E13)
Episode Twelve (S01E12)
Episode Eleven (S01E11)
další epizody (13)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Fit for Duty (S05E11)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Irish Version (S01E04)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktor nebo Viktorie? (S03E03)
2008 Hlídka (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace