foto

Kaniehtiio Horn

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sugar Daddy
Tell Me I Love You
2019 The Remnant
2018 22 Chaser
Operace kolibřík
2017 Mohawk
Prodigals
2013 Embrace of the Vampire
Penthouse North
2012 Na cestě
2011 Gene-Fusion
The Theatre Bizarre
Válka Bohů
2010 Flesh Offering, A
Good Neighbours
2009 Leslie, My Name Is Evil
The Trotsky
V síti lží (TV film)
Wild Hunt, The
2008 Cesta do středu Země
South of the Moon
Terorista od vedle (TV film)
2007 Colony, The
Too Young to Marry (TV film)
Útěk za spravedlností (TV film)
2006 Indian Summer: The Oka Crisis

TV seriály

2020 Hrubá kůže (TV seriál)
Černé Slunce (E08)
Včely v lahvi (E07)
Nejisté vyhlídky (E06)
další epizody (8)
2019 Northern Rescue (TV seriál)
D-U-A-L-I-T-Y (E04)
Sarah’s Stuff (E03)
Making Lemonade (E02)
další epizody (4)
Wayne (TV seriál)
No Priests (E02)
Slasher (TV seriál)
21:00 až 24:00 (S03E06)
15:00 až 18:00 (S03E04)
9:00 až 12:00 (S03E02)
2018 The Case That Haunts Me (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Sabra (S03E04)
Sensô Kôi (S03E03)
2016 Letterkenny (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Escalation (S02E04)
The Road Less Traveled (S02E02)
Agresivní virus (TV seriál)
Šance (S03E02)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Počítání v ringu (S04E03)
2015 The Fixer (TV seriál)
Episode 2 (E02)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tribes (S02E04)
Borders (S02E03)
Disorder (S02E02)
Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
Todos Santos (S03E07)
další epizody (9)
2014 Defiance (TV seriál)
If You Could See Her Through My Eyes (S02E07)
Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Tintypes (S02E09)
Unicorn (S02E08)
další epizody (9)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Serpent's Egg (S01E05)
další epizody (5)
Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
What Peter Can Live Without (S01E09)
Measure of Disorder (S01E07)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Slumber Party (S09E04)
2012 Výjimeční (TV seriál)
Alphaville (S02E06)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
It Takes Two to Make a Thing Go Wrong (S01E06)
2010 Elitních 18 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky