foto

Jean Kerchbron

  • nar. 24.6.1924
    Paríž, Francie
  • zem. 3.2.2003 (78 let)
    Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1983 Krásné čtvrti (TV film)
1981 Le piège à loups (TV film)
Square X (TV film)
1980 Antenne à Francis Perrin (TV film)
1979 Main coupée, La (TV film)
Maréchale d'Ancre, La (TV film)
1978 La Vierge folle (TV film)
1975 Malfaisants, Les (TV film)
Voyage avec un âne dans les Cévennes (TV film)
1974 Julie Charles (TV film)
Président Faust (TV film)
jardins du roi, Les (TV film)
1973 Équipe ou Le roman des fortifs, L' (TV film)
1972 Atlantida (TV film)
1970 Tango (TV film)
1969 Eaux mêlées, Les (TV film)
Le vol du Goéland (TV film)
1968 Koenigsmark (TV film)
1967 Le golem (TV film)
Marion Delorme (TV film)
Parisienne, La (TV film)
1965 Cinna (TV film)
Le roi Lear (TV film)
Les Fourberies de Scapin (TV film)
Mystère de la chambre jaune, Le (TV film)
1964 Les murs (TV film)
1961 Les Concini (TV film)
Vacances en enfer
1960 Et ce fut la Marne
La Servante du passeur (TV film)
1959 Britannicus (TV film)
1957 Mangeront-ils? (TV film)

TV seriály

1981 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Přítelkyně z dětství (S02E03)
1979 Le pape des escargots (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Falešné stopy (S01E12)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1960 L'histoire dépasse la fiction (TV seriál)
1957 Cabaret du soir (TV seriál)

Dokumentární

1994 De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991
1956 Cinépanorama (TV seriál)

TV pořady

1957 Discorama (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Les murs (TV film)

Host

TV pořady

1994 Lignes de mire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky