foto

Mei Kurokawa

  • nar. 13.5.1987 (33 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 21 seiki no onna no ko
Bidžin ga konkacu šite mitara
Boku ni, aitakatta
2017 26 ya machi
Nidžúrokuja mači
2016 Fukigen na Kako
Futagašira 2 (TV film)
Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
2015 Ai wo katareba hentai desu ka
Hašire, zecubó ni oicukarenai hajasa de
Kagura me
Kimi wa ii ko
Nindžagari
2014 Bokutachi no kazoku
Doraibu In Gamo
Fukusó no Fuku-čan
Kirazu
Nanpû
Neko ni Mikan
Tokyo Senchimentaru (TV film)
Tôkyô Densetsu: Yuganda Ikei Toshi
2013 Dobrák Jonosuke
Jibun no koto bakaride nasakenakunaruyo
Rusutaku no Jiken (TV film)
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
2012 GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Gâru
2011 Gokudó heiki
2010 Bôizu on za ran
Kanzen naru shiiku: Meido, for you
Malé lži
2009 Song for love
2008 Koneko no namida
Nekonade
Yama no anata - Tokuichi no koi
2007 0093: Džo'óheika no Kusakari Masao
Gakkó no kaidan
Gumi. Chocolate. Pine
Kaze no Kitamichi (TV film)
2005 Aozora no jukue
Heitai deka The Movie: Babel no tó no himicu – Zenigata šimai e no čósendžó
Kaidan Šin Mimibukuro Gekidžóban: Júrei manšon
2004 Mondai no nai watashitachi
2000 Kurayami no rekuiemu

TV seriály

2019 Hitori camp de kutte neru (TV seriál)
Mikazuki (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2018 Bučó Kazehana Rinko no koi (TV seriál)
Kunoiči ninpočó Hotarubi (TV seriál)
2016 Akutó-tači wa senri o haširu (TV seriál)
Kičidžódži dake ga sumitai mači desu ka? (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
2014 Keibuho Kishima Yaichi (TV seriál)
Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
2013 Saki (TV seriál)
2012 Aozora no Tamago (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Irjú sósa 2 (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
2011 Dokuhime to wataši (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
2009 Jyouou Virgin ~Roppongi Night GP Part II~ (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Otokomae! 2 (TV seriál)
Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
Tsure ga utsu ni narimashite. (TV seriál)
2008 Otokomae! (TV seriál)
2007 Ai no Meikyu (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2006 PS Rashoumon (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
Kaze no Haruka (TV seriál)
2004 Kêtai deka Zenigata Rui (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)
Tenši mitai (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
2000 Cinderella wa Nemuranai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky