foto

Jack Ramage

  • nar. 14.3.1931
    Indiana, USA
  • zem. 6.1.2005 (73 let)
    Ridgewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Hellinger's Law (TV film)
1979 Kramerová versus Kramer
1978 Pomalý tanec ve velkoměstě
1976 The Death Collector
1968 Rosemary má děťátko

TV seriály

1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace