foto

José Chaves

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lo dejo cuando quiera
2018 Mé drahé bratrstvo
Quién te cantará
2017 El autor
2015 La luz con el tiempo dentro
2013 Niños robados (TV film)
¿Quién mató a Bambi?
2011 17 hodin
Mezi vlky
2010 Un mundo cuadrado
2008 Deník nymfomanky
2006 Já jsem Juani
2005 15 días contigo
7 vírgenes
1999 Solas

TV seriály

2018 Gigantes (TV seriál)
2017 Morová rána (TV seriál)
2015 Allí Abajo (TV seriál)
Centro médico (TV seriál)
Mar de plástico (TV seriál)
2014 El Príncipe (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2013 Mario Conde, los días de gloria (TV seriál)
2011 Duquesa II, La (TV seriál)
2010 Duquesa, La (TV seriál)
2009 Mari 2, La (TV seriál)
Paquirri (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky