foto

Rob Riggle

  • nar. 21.4.1970 (47 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

  • - Rob sloužil 22 let u mariňáků, byl v Afganistánu, Kosovu a Libérii. (Baronne)

  • Povstání mrtvých: Strážní věž (2015)

    - Při scéně ve skladu si můžeme všimnout, že jeden člen ze skupiny Logana (Rob Riggle) hraje hru "Dead Rising", podle které je film natočen. (sQelle)

  • Návrat blbýho a blbějšího (2014)

    - Pri scéne, kedy je kapitán Lippincott (Rob Riggle) zamaskovaný za predajný automat, neboli použité žiadne CGI efekty. Trvalo 6 hodín, pokým ho maskéri namaľovali presne podľa vzoru automatu. (Da_reba)

  • 21 Jump street (2012)

    - Zbraň, ze které vystřelí Jenko (Channing Tatum) ve scéně, kdy Jenko společně se Schmidtem (Jonah Hill)  ujíždějí před gangem motorkářů, je čtyřhlavňový Deringer COP .357 Magnum (cca 9mm), který bývá používán jako záložní zbraň. Mr. Walters (Rob Riggle) má ve filmu zbraň SIG-Sauer P226 ráže 9x19mm. (Kirman)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Henchmen
2017 Midnight Sun
Milovník po přechodu
War with Grandpa
2016 Albert (TV film)
Middle School: The Worst Years of My Life
One Shot
2015 Absolutely Anything
Hell & Back
Hotel Transylvánie 2
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Falešní poldové
Just Before I Go
Návrat blbýho a blbějšího
Pro, The (TV film)
22 Jump Street
2013 Gabriels, The (TV film)
Stážisti
2012 Lorax
Máme rádi velryby
Nature Calls
21 Jump street
2011 Booking Agents
High Road
Home Game (TV film)
Moje krásná učitelka
Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
2010 Benga v záloze
Dál než se zdálo
Chlupatá odplata
Vrahouni
2009 Kšeftáři
May the Best Man Win
Pařba ve Vegas
2008 Bratři z donucení
2007 Wild Girls Gone
2006 Malí rošťáci
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story
Terrorists
2003 Pushing Tom

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
Murder Gras (S03E02)
2016 Son of Zorn (TV seriál)
Return of the Drinking Buddy (E08)
Return to Orange County (E01)
2014 Bad Judge (TV seriál)
2013 Coogan Auto (TV seriál)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
2007 Family Values (TV seriál)
Human Giant (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Chappelle's Show (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2011 Looking for Lenny
2007 Super High Me
2004 The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)

TV pořady

2016 Comedy Central Roast of Rob Lowe (TV pořad)
Rock The Troops (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2006 Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Saturday Night Live: The Best of David Spade (TV pořad) - a.z.
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Boondoggle, The

TV seriály

2013 Coogan Auto (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Coogan Auto (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace