foto

George Milo

  • nar. 19.12.1909
    New York, USA
  • zem. 19.8.1984 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1976 Jim, the World's Greatest - set dekoratér
1974 Newman's Law - set dekoratér
1973 Showdown - set dekoratér
Tulák z širých plání - set dekoratér
1972 Bravos, The (TV film) - set dekoratér
1970 My Sweet Charlie (TV film) - set dekoratér
Skullduggery - set dekoratér
1969 Vítězství - set dekoratér
1968 A Man Called Gannon - set dekoratér
Don't Just Stand There! - set dekoratér
K čertu s hrdiny - set dekoratér
Smugglers, The (TV film) - set dekoratér
1967 Banning - set dekoratér
Kontrapunkt - set dekoratér
1966 F.B.I. 99 (TV film) - set dekoratér
Fame Is the Name of the Game (TV film) - set dekoratér
Roztržená opona - set dekoratér
U-238 and the Witch Doctor (TV film) - set dekoratér
1965 I Saw What You Did - set dekoratér
Naslepo - set dekoratér
1964 Father Goose - set dekoratér
Marnie - set dekoratér
1963 Ptáci - set dekoratér
1962 Kouzlo norkové kožešiny - set dekoratér
Okamžik rozhodnutí - set dekoratér
Stateční jsou osamělí - set dekoratér
1961 Norimberský proces - set dekoratér
1960 Psycho - set dekoratér
Seven Ways from Sundown - set dekoratér
1957 Courage of Black Beauty - set dekoratér
Drango - set dekoratér
Duel at Apache Wells - set dekoratér
Spoilers of the Forest - set dekoratér
The Persuader - set dekoratér
1956 A Strange Adventure - set dekoratér
Accused of Murder - set dekoratér
Come Next Spring - set dekoratér
Dakota Incident - set dekoratér
Stranger at My Door - set dekoratér
The Man Is Armed - set dekoratér
Thunder Over Arizona - set dekoratér
When Gangland Strikes - set dekoratér
1955 Carolina Cannonball - set dekoratér
City of Shadows - set dekoratér
Crashout - set dekoratér
Headline Hunters - set dekoratér
Last Command, The - set dekoratér
The Eternal Sea - set dekoratér
The Road to Denver - set dekoratér
Timberjack - set dekoratér
1954 Atomic Kid, The - set dekoratér
Hell's Outpost - set dekoratér
Jubilee Trail - set dekoratér
Make Haste to Live - set dekoratér
Man with the Steel Whip - set dekoratér
Phantom Stallion - set dekoratér
The Outcast - set dekoratér
Untamed Heiress - set dekoratér
1953 Bandits of the West - set dekoratér
Fair Wind to Java - set dekoratér
Geraldine - set dekoratér
Iron Mountain Trail - set dekoratér
Jungle Drums of Africa - set dekoratér
Old Overland Trail - set dekoratér
Sabre Jet - set dekoratér
Savage Frontier - set dekoratér
Sea of Lost Ships - set dekoratér
Slunce jasně svítí - set dekoratér
Woman They Almost Lynched - set dekoratér
1952 Breakdown - set dekoratér
Lady Possessed - set dekoratér
Montana Belle - set dekoratér
Rose of Cimarron - set dekoratér
Woman in the Dark - set dekoratér
1951 Arizona Manhunt - set dekoratér
Belle Le Grand - set dekoratér
Desert of Lost Men - set dekoratér
Fort Dodge Stampede - set dekoratér
Honeychile - set dekoratér
Insurance Investigator - set dekoratér
Million Dollar Pursuit - set dekoratér
Missing Women - set dekoratér
Night Riders of Montana - set dekoratér
Oh! Susanna - set dekoratér
Silver City Bonanza - set dekoratér
Street Bandits - set dekoratér
The Sea Hornet - set dekoratér
Thunder in God's Country - set dekoratér
Utah Wagon Train - set dekoratér
Wells Fargo Gunmaster - set dekoratér
1950 Borderline - set dekoratér
California Passage - set dekoratér
Covered Wagon Raid - set dekoratér
Destination Big House - set dekoratér
Frisco Tornado - set dekoratér
Gunmen of Abilene - set dekoratér
Hills of Oklahoma - set dekoratér
Lonely Heart Bandits - set dekoratér
North of the Great Divide - set dekoratér
Prisoners In Petticoats - set dekoratér
Redwood Forest Trail - set dekoratér
Rock Island Trail - set dekoratér
Salt Lake Raiders - set dekoratér
Savage Horde, The - set dekoratér
Singing Guns - set dekoratér
Sunset in the West - set dekoratér
Trial Without Jury - set dekoratér
Vigilante Hideout - set dekoratér
Women from Headquarters - set dekoratér
1949 Bandit King of Texas - set dekoratér
Duke of Chicago - set dekoratér
Flaming Fury - set dekoratér
Hideout - set dekoratér
Omoo-Omoo the Shark God - set dekoratér
Powder River Rustlers - set dekoratér
The Fighting Kentuckian - set dekoratér
The Last Bandit - set dekoratér
1948 Angel on the Amazon - set dekoratér
Campus Honeymoon - set dekoratér
Carson City Raiders - set dekoratér
Desperadoes of Dodge City - set dekoratér
Eyes of Texas - set dekoratér
Heart of Virginia - set dekoratér
Homicide for Three - set dekoratér
Madonna of the Desert - set dekoratér
Out of the Storm - set dekoratér
Renegades of Sonora - set dekoratér
The Gallant Legion - set dekoratér
The Inside Story - set dekoratér
Train to Alcatraz - set dekoratér
Under California Stars - set dekoratér
Wake of the Red Witch - set dekoratér
1947 Bandits of Dark Canyon - set dekoratér
Calendar Girl - set dekoratér
Driftwood - set dekoratér
Hard Boiled Mahoney - set dekoratér
Oregon Trail Scouts - set dekoratér
The Fabulous Texan - set dekoratér
The Flame - set dekoratér
The Ghost Goes Wild - set dekoratér
1946 Home on the Range - set dekoratér
One Exciting Week - set dekoratér
Plainsman and the Lady - set dekoratér
Rainbow Over Texas - set dekoratér
Rendezvous with Annie - set dekoratér
Sioux City Sue - set dekoratér
The Inner Circle - set dekoratér
The Last Crooked Mile - set dekoratér
The Mysterious Mr. Valentine - set dekoratér
1945 Federal Operator 99 - set dekoratér
Grissly's Millions - set dekoratér
Lone Texas Ranger - set dekoratér
Marshal of Laredo - set dekoratér
Road to Alcatraz - set dekoratér
Tell It to a Star - set dekoratér
The Chicago Kid - set dekoratér
The Fatal Witness - set dekoratér
The Phantom Speaks - set dekoratér
Trail of Kit Carson - set dekoratér
1944 Atlantic City - set dekoratér
Braziliana - set dekoratér
Call of the Rockies - set dekoratér
Call of the South Seas - set dekoratér
Mojave Firebrand - set dekoratér
Port of 40 Thieves - set dekoratér
Song of Nevada - set dekoratér

TV seriály

1972 The Sixth Sense (TV seriál) - set dekoratér
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál) - set dekoratér
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál) - set dekoratér
1968 It Takes a Thief (TV seriál) - set dekoratér
The Name of the Game (TV seriál) - set dekoratér
1967 Ironside (TV seriál) - set dekoratér
1963 Arrest and Trial (TV seriál) - set dekoratér
Kraft Suspense Theatre (TV seriál) - set dekoratér
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál) - set dekoratér
The Dark Pool (S01E29) - set dekoratér
Last Seen Wearing Blue Jeans (S01E28) - set dekoratér
Death and the Joyful Woman (S01E27) - set dekoratér
další epizody (4)
1962 McHale's Navy (TV seriál) - set dekoratér
The Virginian (TV seriál) - set dekoratér
1960 Checkmate (TV seriál) - set dekoratér
Johnny Midnight (TV seriál) - set dekoratér
The Tall Man (TV seriál) - set dekoratér
Thriller (TV seriál) - set dekoratér
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál) - set dekoratér
Outlaw in Town (S06E07) - set dekoratér
The Schartz-Metterklume Method (S05E35) - set dekoratér
Cell 227 (S05E34) - set dekoratér
další epizody (9)
1959 Johnny Ringo (TV seriál) - set dekoratér
Laramie (TV seriál) - set dekoratér
Markham (TV seriál) - set dekoratér
Riverboat (TV seriál) - set dekoratér
Startime (TV seriál) - set dekoratér
The Deputy (TV seriál) - set dekoratér
The Detectives (TV seriál) - set dekoratér
Wichita Town (TV seriál) - set dekoratér
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál) - set dekoratér
A True Account (S04E34) - set dekoratér
Your Witness (S04E31) - set dekoratér
A Night with the Boys (S04E30) - set dekoratér
další epizody (11)
1958 Buckskin (TV seriál) - set dekoratér
Cimarron City (TV seriál) - set dekoratér
Frontier Doctor (TV seriál) - set dekoratér
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál) - set dekoratér
Safety for the Witness (S04E08) - set dekoratér
The Safe Place (S03E36) - set dekoratér
Post Mortem (S03E33) - set dekoratér
1957 Bachelor Father (TV seriál) - set dekoratér
Leave It to Beaver (TV seriál) - set dekoratér
M Squad (TV seriál) - set dekoratér
Suspicion (TV seriál) - set dekoratér
Tales of Wells Fargo (TV seriál) - set dekoratér
The Restless Gun (TV seriál) - set dekoratér
Wagon Train (TV seriál) - set dekoratér
1956 State Trooper (TV seriál) - set dekoratér
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál) - set dekoratér
1955 The Millionaire (TV seriál) - set dekoratér
1954 Public Defender (TV seriál) - set dekoratér
Stories of the Century (TV seriál) - set dekoratér
1953 Commando Cody: Sky Marshal of the Universe (TV seriál) - set dekoratér
General Electric Theater (TV seriál) - set dekoratér
1952 Dangerous Assignment (TV seriál) - set dekoratér
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál) - set dekoratér
1950 The Jack Benny Program (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky