foto

Isolda Dychauk

  • nar. 4.2.1993 (27 let)
    Surgut, Ťumeňská oblast, Rusko

Biografie

Isolda Dychauk se narodila 4.2. 1993 v Rusku. V roce 2002 se s matkou přestěhovala do Německa. Naučila se německy a postupem času hrála malé role v několika německých seriálech. V roce 2007 dostala svou první větší roli ve filmu DAS GEHEIMNIS MEINER SCHWESTER. Její další role byly většinou v seriálech a v roce 2010 přišla její první, skutečně velká role. Hrála Gretcher ve filmu FAUST. O rok později dostala svou zatím největší nabídku v historickém seriálu BORGIA, kde ztvárnila Lukrécii Borgiu.

TwoFace

Herecká filmografie

Filmy

2016 Boris bez Béatrice
Die 7. Stunde (TV film)
Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2014 O synkovi, který se učil bát (TV film)
2013 Parchanti spí dobře
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Kapsle
2011 Faust
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
Můj přítel z Fara
Tatort - Borowski und das Mädchen im Moor (TV film)
Tichá pošta (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
Nichts ist vergessen (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das zweite Gesicht (S10E19)
2018 Berlínská mise (TV seriál)
The Old Lie (S03E03)
Fire Knows Nothing of Mercy (S03E02)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
2017 Honigfrauen (TV seriál)
Hochzeit im Paradies (E03)
2016 Cape Town (TV seriál)
Tempel (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Botschaft (E66)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
další epizody (14)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (12)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Fiction/Non-Fiction

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky