foto

Bea Arthur

  • nar. 13.5.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 25.4.2009 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miluj souseda svého - a.z.
2000 Enemies of Laughter
1995 V dobrém i zlém
1989 The Society of Singers Presents: A Tribute to Ella Fitzgerald (TV film)
1988 My First Love (TV film)
1984 P.O.P. (TV film)
1981 History of the World: Part I
1978 The Star Wars Holiday Special (TV film)
1974 Mame
1970 Milenci a další cizinci
1960 The Best of Anything (TV film)
1959 That Kind of Woman

TV seriály

2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The End (S05E10)
2001 Futurama (TV seriál)
Amazonky to chtějí taky (S03E01)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 a.k.a. Pablo (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1979 Mary Tyler Moore Hour, The (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age - a.z.
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2013 Mel Brooks: Make a Noise (TV film) - a.z.
2003 Intimate Portrait: Bea Arthur (TV film)
1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad) - a.z.
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 RuPaul Show, The (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
Dame Edna's Hollywood (TV pořad)
The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
The Howard Stern Show (TV pořad)
The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 Later with Bob Costas (TV pořad)
The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Omnibus (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 Laugh-In (TV pořad)
The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 Washington Square (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace