foto

Maria José

  • nar. 12.9.1927
    Lisboa, Portugalsko
  • zem. 10.6.2020 (92 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tečka.com
1993 Silný čaj s citronem
1958 Tio Simplício, O (TV film)
1952 Nazaré

TV seriály

2001 Filha do Mar (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
1999 Todo o Tempo do Mundo (TV seriál)
1994 Desculpem Qualquer Coisinha (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky