foto

Patrick Schwarzenegger

  • nar. 18.9.1993 (25 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger je americký model a herec. Narodil se v  Los Angeles v Kalifornii. Je třetí ze čtyř dětí a starší syn Marie Shriver, žurnalistky a spisovatelky, která patří do rodiny Kennedyových a rakouského bodybuildera, herce a bývalého guvernéra Kalifornie, Arnolda Schwarzeneggera. Patrick má dvě starší sestry Katherine a Christinu a mladšího bratra Christophera. 

Když mu bylo 15, rodiče mu pomohli založit vlastní oděvní společnost Project360. Ve filmové kariéře měl zatím jen pár menších rolí jako Glen v Stuck in Love nebo ve filmech (J)elita ze střídačky a Machři 2.

Vojtěch "Cheeker" Jirka

Herecká filmografie

Filmy

2018 Půlnoční láska
2017 Go North
2016 Dear Eleanor
2015 Skautův průvodce zombie apokalypsou
2013 Machři 2
2012 Spisovatelé
2006 (J)elita ze střídačky

TV seriály

2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Bouře (E02)
Válka (E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace