foto

Don Adams

  • nar. 13.4.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 25.9.2005 (82 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Inspector Gadget: Gadget's Greatest Gadgets
Inspektor Gadget
1992 Inspector Gadget Saves Christmas (TV film)
1989 Nejtajnější agent (TV film)
1987 Back to the Beach
1986 Amazing Adventures of Inspector Gadget, The
1982 Jimmy the Kid
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
Nahá bomba
1976 Love Boat, The (TV film)
1973 Saga of Sonora (TV film)

TV seriály

1998 Gadget Boy's Adventures In History (TV seriál)
1997 Pepper Ann (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Gadget Boy and Heather (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Don Adams' Screen Test (TV seriál)
1972 Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1970 Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Underdog (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Tennessee Tuxedo and His Tales (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)

Dokumentární

2004 Biography: Don Adams - Would You Believe? (TV film)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1993 First Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
1970 The Don Adams Special: Hooray for Hollywood (TV pořad)
1969 Playboy After Dark (TV pořad)
The 21st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1971 Partners, The (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace