foto

Dean Jones

  • nar. 25.1.1931
    Decatur, Alabama, USA
  • zem. 1.9.2015 (84 let)
    Los Angele, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 God Provides
Mandie a tajná chodba
2007 Lavinia's Heist
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
1997 Ta zatracená kočka
The Love Bug (TV film)
1996 A spasso nel tempo
Special Report: Journey to Mars (TV film)
1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
1994 Jasné nebezpečí
1992 Beethoven
Queen Esther
Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
1991 Peníze jiných
1989 Oheň a déšť (TV film)
1986 St. John in Exile
1985 The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
1978 Born Again
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 Herbie jede rallye
Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
1976 The Shaggy D.A.
1973 Guess Who's Been Sleeping in My Bed? (TV film)
1972 Great Man's Whiskers, The (TV film)
Snowball Express
1971 Million Dollar Duck, The
1970 Inafferrabile invincibile Mr. Invisibile, L'
1968 Best on Record, The (TV film)
Blackbeard's Ghost
Mickey Mouse Anniversary Show, The
Můj miláček Brouk
The Horse in the Gray Flannel Suit
1967 Monkeys, Go Home!
1966 Každou středu
Ugly Dachshund, The
1965 Two on a Guillotine
Zatracená kočka
1964 The New Interns
1963 Pod stromem věčného pokušení
1959 Hrstka statečných
Night of the Quarter Moon
1958 Handle with Care
Imitation General
Torpedo Run
1957 Módní návrhářka
Slander
Ten Thousand Bedrooms
Until They Sail
Vězeňský rock
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
Tea and Sympathy
The Great American Pastime
The Opposite Sex
The Rack
These Wilder Years

TV seriály

2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Psí život (S01E05)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)

Dokumentární

2013 Six by Sondheim (TV film) - a.z.
2009 Mr. Prince (TV film)
1977 Cry of a Hurting World... I'm Hungry!, The (TV film)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace