foto

Christopher Hodson

  • nar. 12.1.1929
    Hawarden, Flintshire, Wales, Velká Británie
  • zem. 26.12.2015 (86 let)
    Chichester, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 Marquise, The (TV film)
1972 Best Pair of Legs in the Business, The

TV seriály

1992 Mstitel (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Chelworth (TV seriál)
1987 A Dorothy L. Sayers Mystery (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Čoky (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
1981 Sunday Night Thriller (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1974 Good Girl (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Gazette (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Seven Deadly Virtues (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Riviera Police (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1961 Three Live Wires (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Educating Archie (TV seriál)
Hotel Imperial (TV seriál)
1955 Here and Now (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky