foto

Raza Jaffrey

  • nar. 1975
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Rendezvous
2013 Gothica (TV film)
2010 Sex ve městě 2
2009 Harry Brown
The Bounty Hunter
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
The Crew
2007 Sex, the City and Me (TV film)
Východní přísliby
2006 Nekonečná spravedlnost
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
2004 Špinavá válka (TV film)

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Bolehlav (S03E13)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Bella (S03E04)
Pravidelný občasník (S03E03)
Bohyně odplaty (S03E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
Ye of Little Faith (S03E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
další epizody (7)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2008 Milenky (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2009 Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)
2005 Derren Brown: The Gathering (TV pořad)
2002 Royal Variety Performance 2002, The (TV pořad)
Week in the West End, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace