foto

Raza Jaffrey

  • nar. 28.3.1975 (45 let)
    Wallasey, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rytmická sekce
2019 Cliffs of Freedom
One Red Nose Day and a Wedding (TV film)
2016 Noc v poušti
2013 Gothica (TV film)
2010 Sex ve městě 2
2009 Harry Brown
The Bounty Hunter
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
The Crew
2007 Sex, the City and Me (TV film)
Východní přísliby
2006 Nekonečná spravedlnost
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
2004 Špinavá válka (TV film)

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Sierra Maestra (E13)
Sequestered (E12)
The Embassy (E11)
další epizody (13)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Devadesát sedm (S02E10)
Strašák (S02E04)
Propast (S02E02)
další epizody (4)
2018 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Pozor, Wille Robinsone! (S01E10)
Vzkříšení (S01E09)
Trajektorie (S01E08)
další epizody (7)
2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ring of Fire (S10E06)
2016 Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Love Hurts (S01E17)
Hail Mary (S01E16)
další epizody (7)
2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
Cardiac Support (S01E10)
The Son Rises (S01E09)
další epizody (11)
Jak prosté (TV seriál)
Bolehlav (S03E13)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Bella (S03E04)
Pravidelný občasník (S03E03)
Bohyně odplaty (S03E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
Ye of Little Faith (S03E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
Bombshell (S01E15)
Previews (S01E14)
Tech (S01E13)
další epizody (15)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2008 Milenky (TV seriál)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky