foto

Robert Hartley

  • nar. 1915
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1998

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Horace (TV film)
1971 Bread
1970 Millionen nach Maß (TV film)
1965 Mr. Brown Comes Down the Hill
1957 At the Stroke of Nine
1952 Manželský život

TV seriály

1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Fame Is the Spur (TV seriál)
King's Royal (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Roof Over My Head, A (TV seriál)
1976 The Crezz (TV seriál)
1975 Lucky Feller (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
The Love School (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Gazette (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Duty Bound (TV seriál)
Leave It to Todhunter (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky