foto

Jacques Renard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Interdits d'enfants (TV film)
2008 Un souvenir (TV film)
2006 Sladká země mého dětství (TV film)
Soeurs Robin, Les (TV film)
2005 Louise (TV film)
2003 Satan refuse du monde (TV film)
Une famille à tout prix (TV film)
2002 L' Année des grandes filles (TV film)
2001 Les déracinés (TV film)
2000 Canne de mon père, La (TV film)
Jeanne, Marie et les autres (TV film)
1998 Papa est monté au ciel (TV film)
1997 Une mère comme on n'en fait plus (TV film)
1996 Année du certif, L' (TV film)
1993 Chasseur de la nuit, Le (TV film)
1985 Blanche a Marie
1983 Trois morts à zéro (TV film)
1976 Monsieur Albert

TV seriály

1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1993 Monologues (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)

Dokumentární

1962 Hans Moser ganz privat (TV film)

TV pořady

1962 Hamburger Extrablätter (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Interdits d'enfants (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace