foto

Bill Clark

  • nar. 20.5.1944 (76 let)
    St John's, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Anděl smrti

TV seriály

2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
2003 Policie New York (TV seriál)
Mysleli to dobře (S10E12)
2000 Policie New York (TV seriál)
Krádež obrazů (S07E13)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Policie New York (TV seriál)
We Was Robbed (S03E18)
1995 Policie New York (TV seriál)
Aging Bull (S03E07)
Large Mouth Bass (S02E12)
1994 Právo v Los Angeles (TV seriál)
He Ain't Guilty, He's My Brother (S08E10)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Last of the Ninth (TV film)

TV pořady

2001 America: A Tribute to Heroes (TV pořad)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 Brooklyn South (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky