foto

Jekatěrina Malikova

  • nar. 5.3.1982 (38 let)
    Kolomna, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kouzelník
Milenky
2015 Sročno vyjdu zamuž
2014 Poslednij vagon. Vesna
Sex, kofe, sigarety
Zdrastě, ja vaš papa!
2013 22 minuty
2011 Ljubov morkov 3
You and I
2009 Pistolet Stradivari
2008 Tarif Novogodnij
Vrag nomer odin
2006 Denní hlídka
2005 Ot 180 i vyše
2004 Noční hlídka

TV seriály

2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
V kletke (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
2017 Kontakt (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Izbrannica (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mužskije kanikuly (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Osobyje otnošenija (E23)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Grom (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Karpov (TV seriál)
Menty (S02E30)
Koronovannyj (S02E29)
Mesto, gdě každyj možet... (S02E28)
další epizody (6)
2010 Amanda O (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Udavka dlja opera (S01E03)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Bolšije stavki (S01E09)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
Kankan na pominkach (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky