foto

Wendy Molyneux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Bobovy burgery (TV seriál)
Wag the Hog (S06E13)
Stand by Gene (S06E12)
House of 1000 Bounces (S06E11)
další epizody (5)
2015 Bobovy burgery (TV seriál)
Nice-Capades (S06E05)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
The Hauntening (S06E03)
další epizody (5)

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Bobovy burgery (TV seriál)
Copa-Bob-bana (S11E03)
2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Land of the Loft (S10E07)
Motor, She Boat (S10E03)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Uncle Teddy (S04E14)
2013 Bobovy burgery (TV seriál)
Purple Rain-Union (S04E06)
The Kids Run the Restaurant (S03E20)
Two for Tina (S03E17)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Moody Foodie (S02E07)
Dr. Yap (S02E06)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Burgerový kabaret (S01E05)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky