foto

Robert De Vestel

  • nar. 5.1.1925 (96 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1985 Alenka v říši divů (TV film) - set dekoratér
1981 První říjnové pondělí - set dekoratér
1980 Herschel drtí faraony - set dekoratér
Ostrov - set dekoratér
The Jazz Singer - set dekoratér
1979 Blízcí příbuzní - set dekoratér
1978 Damien - set dekoratér
Nikdy neprohrát - set dekoratér
Psí vojáci - set dekoratér
1977 New York, New York - set dekoratér
1976 Fury of the Dragon - set dekoratér
Loganův útěk - set dekoratér
Nedokončená novela - set dekoratér
1975 Reincarnation of Peter Proud, The - set dekoratér
Stowaway to the Moon (TV film) - set dekoratér
Three for the Road (TV film) - set dekoratér
1974 Huckleberry Finn - set dekoratér
Mladý Frankenstein - set dekoratér
Ve městě v sobotu večer - set dekoratér
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies - set dekoratér
Bitva o Planetu opic - set dekoratér
Go Ask Alice (TV film) - set dekoratér
Spáč - set dekoratér
Tom Sawyer - set dekoratér
1972 Mechanik zabiják - set dekoratér
Necromancy - set dekoratér
Příběhy z pískoviště - set dekoratér
1971 Drsný Harry - set dekoratér
Muž na výpomoc - set dekoratér
Neon Ceiling, The (TV film) - set dekoratér
Simon, King of the Witches - set dekoratér
1970 Adam at 6 A.M. - set dekoratér
Cover Me Babe - set dekoratér
1968 For Singles Only - set dekoratér

TV seriály

1985 Hollywoodské ženy (TV seriál) - set dekoratér
1982 The Devlin Connection (TV seriál) - set dekoratér
1980 Magnum (TV seriál) - set dekoratér
1975 Three for the Road (TV seriál) - set dekoratér
1968 Julia (TV seriál) - set dekoratér
Batman (TV seriál) - set dekoratér
Minerva, Mayhem and Millionaires (S03E26) - set dekoratér
The Entrancing Dr. Cassandra (S03E25) - set dekoratér
The Joker's Flying Saucer (S03E24) - set dekoratér
další epizody (10)
1967 Batman (TV seriál) - set dekoratér
The Funny Feline Felonies (S03E16) - set dekoratér
Catwoman's Dressed to Kill (S03E14) - set dekoratér
Surf's Up! Joker's Under! (S03E10) - set dekoratér
1966 The Green Hornet (TV seriál) - set dekoratér
1964 Daniel Boone (TV seriál) - set dekoratér
Peyton Place (TV seriál) - set dekoratér
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky