foto

Joe McKinney

  • nar. 23.1.1931
    USA
  • zem. 14.11.2011 (80 let)
    Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1994 Junior
1991 Osudy (TV film)
Syn jitřní hvězdy (TV film)
1990 Strach
1989 Chameleons (TV film)
1987 Osudná droga
1986 Krev a orchideje (TV film)
1985 Komando
1984 Pigs Vs. Freaks (TV film)
1983 September Gun (TV film)
Summer Girl (TV film)
1980 Manažer
Vždycky zvítězit
1979 Útěk z Alcatrazu
1978 Ať žije film!
The Manitou
1976 Násilník
Psanec Josey Wales
1975 Vražda na Eigeru
1974 Thunderbolt a Lightfoot
1973 Breezy
Magnum Force
Some Call It Loving
Syndrom vraha
Tulák z širých plání
1970 Zabriskie Point
1969 80 Steps to Jonah

TV seriály

1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
Po celou noc (S05E19)
Nemohu uvěřit, že tě ztratím (S05E18)
další epizody (4)
1986 MacGyver (TV seriál)
Prolhaný Jack (S02E06)
Přistávací manévr (S02E05)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Baby Boy Doe (S02E19)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky