foto

Alito Rodgers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Karen
2019 Remember Me
2017 Red de libertad
2015 Gunman: Muž na odstřel
2014 Wax
2012 That Wasn't Me
2005 La Fiesta del Chivo
2001 Merry Christmas
Off Key
1999 Drsný chlapi (TV film)
1996 Alma gitana
Más allá del jardín
1994 Mujer de tu vida 2: La mujer vacía, La (TV film)
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
Oceano (TV film)
Spoutej mě!
1986 Bandera negra
1984 Guerra sucia
Último kamikaze, El
1983 Hundra

TV seriály

2006 Los simuladores (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
Habitación 503 (TV seriál)
1991 Réquiem por Granada (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky