foto

Kostas Stefanakis

  • nar. 1948
    Iraklio, Crete, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Amercement
2009 Katharsi
2003 Epistrofi ton katharmaton
Ta remalia
2002 Sti skia tou Lemmy Kosion
2000 Afti i nihta meni
1994 O drapetis tou feggariou
1993 Ap' to hioni
1989 Arpaxe na fas kai klepse na 'heis!...
I Rita... kai to Ritaki
Oi batsoi poulane tin iroini
Oi kyverniseis peftoune, alla ta pampers menoun
1988 O kyriarhos tis kobinas
Souper koufo... kolegio
Ta narkotika
1987 Kapetan Meitanos
O papa-Faganas
O petahtoulis tou kelliou 13
O videoklabas
1986 Ela tora... pou leipei o andras mou
O gyftoaristokratis
O ninja me tin glitsa
O nonos
O skylas
Pontios eimai, oti thelo kano
Roz gatos, O
Taxi... agapi mou
Νοκ Άουτ
1985 Bordelo
Ippotis tis ligouras
O Pipilas kai o Torpilas
O agalitsas: Ena exagomeno koroido
Petrina Chronia
1984 Ethniki papadon
Mitsos... o rezilis
Rokakias tin imera... to vrady kamariera
1983 Mia papadia sta bouzoukia!
1982 Kai o protos matakias
To kokkino treno
1981 17 sfaires gia enan angelo
1980 O kos Exousias
O parthenokynigos
1978 Gymno fotomodelo
Ypothesi Polk
1977 Happy Day
Lovci
1975 Dolofoniste ton Makario
O anomalos
Stin pagida tou sex kai tou eglimatos
1974 Agouri sarka
Diestrammenoi apo tin genna tous
Oi kolasmenoi tou sex
1964 Exo ftoheia kai kali kardia

TV seriály

2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
1999 I alli plevra tou toihou (TV seriál)
Trikymia (TV seriál)
1998 Dioxi eglimatos (TV seriál)
1997 Ta hamena grammata (TV seriál)
1995 Skonismena synnefa (TV seriál)
Trito Stefani, To (TV seriál)
1992 To soi mas (TV seriál)
1991 Galazio diamanti, To (TV seriál)
1990 Astynomos Thanasis Papathanasis (TV seriál)
To astynomiko mas tmima (TV seriál)
To kaplani tis vitrinas (TV seriál)
1989 Asimina Laiou (TV seriál)
1988 Mia mesa, mia exo (TV seriál)
Odos Antheon (TV seriál)
1987 San ta trella poulia (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
1983 Sklira karydia (TV seriál)
1982 To xekinima tis fotias (Rokkos Hoidas) (TV seriál)
1978 Fakelos 38 (TV seriál)
Yungermann (TV seriál)
1977 O fotografos tou horiou (TV seriál)
Pantheoi, Oi (TV seriál)

Dokumentární

2010 To cinema gymno

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky