foto

Ivan Klíma

  • nar. 14.9.1931 (88 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Ani svatí, ani andělé (TV film)
1998 Markétin zvěřinec (TV film)
1991 Franz a Felice (TV film)
1990 Pokoj pro dva (TV film) - divadelní hra
1974 Krtek a zápalky
1970 Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film) - divadelní hra
1969 Krtek zahradníkem
1968 Krtek a tranzistor
1966 Schloß, Ein (TV film) - divadelní hra

TV seriály

2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin na poště (E04)
Jasnovidec (E03)
Zmizení herce Bendy (E02)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Ani svatí, ani andělé (TV film) - kniha
1998 Markétin zvěřinec (TV film) - kniha
1979 En kärleks sommar - kniha

TV seriály

2011 Setkání s hvězdou (TV seriál) - povídka
Vilma Cibulková (E01) - povídka

Herecká filmografie

Filmy

1997 Výchova dívek v Čechách

Dokumentární

2017 Divadlo vzdoru (TV film)
2016 Šedá zóna (TV seriál)
2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivana Klímy (S08E35)
2011 Neobyčejné životy (TV seriál)
Ivan Klíma (S03E11)
2008 Karel Čapek a jeho obyčejný svět (TV film)
2007 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ireny Obermannové (S02E19)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jaroslava Hutky (S01E12)
2001 Chaos (TV film)
Literárky - Zápas o mantinely (TV film)
1999 Fenomén Kohout (TV film)
1997 Nesmrtelná hvězda Božena Němcová

Host

TV pořady

2013 60 pečetí (TV pořad)
2011 Originální videojournal (TV pořad)
2008 Čtenářský deník (TV pořad)
2006 Z metropole (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)