foto

Simon Curtis

  • nar. 11.3.1960 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Umění tančit v dešti
2017 Sbohem Kryštůfku Robine
2015 Dáma ve zlatém
2011 Můj týden s Marilyn
2009 Short Stay in Switzerland, A (TV film)
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
2002 Muž a chlapec (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
1998 My Summer with Des (TV film)
1997 Princ studentem (TV film)

TV seriály

2014 Black Box (TV seriál)
2009 Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
Freezing (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)