foto

Bunny May

  • nar. 1940
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.11.2017
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Riskantní poslání (TV film)
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1981 If You Go Down in the Woods Today
1979 Kdo bručí v base
Zrození Beatles
1978 The Rutles (TV film)
1972 The Spy's Wife
Zběsilost
1971 Catch Me a Spy
1961 Wind of Change, The

TV seriály

1998 Maisie Raine (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Konečný tah (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
So Haunt Me (TV seriál)
1991 Trouble in Mind (TV seriál)
1990 On the Up (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
Duty Free (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Glamour Girls, The (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
Going Straight (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Orde Wingate (TV seriál)
1975 Looking for Clancy (TV seriál)
Rutland Weekend Television (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Benbow and the Angels (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1983 Nepřátelé státu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky