foto

Scott Grimes

  • nar. 9.7.1971 (46 let)
    Lowell, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Scott Christopher Grimes se narodil 9.července 1971 v městě Lowell ve státě Massachusetts a kde také žije se dvěma syny. Má sestru Heather Grimes, která je také herečka. První větší roli získal roku 1986 v hororové sci-fi komedii CRITTERS. Předtím hrál v menších seriálových rolích.

O rok později namluvil hlavní postavičku Pinocchia ve filmu PINOCCHIO A VLÁDCE NOCI. Roku 1988 se opět objevil ve volném pokračování filmu CRITTERS s podtitulem NESTVŮRKY Z VESMÍRU 2. Rok 1994 znamenal obsazení do role Willa McCorkla v seriálu SPRÁVNÁ PĚTKA, který se na obrazovkách objevoval po šest následujících let. Dalšího roku dostal další,spíše menší hereckou příležitost ve filmu KRVAVÝ PŘÍLIV v režii Tonyho Scotta.

V roce 2001 dostal doposud svou největší hereckou příležitost a to v seriálu BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH v produkci Stevena Spielberga a Toma Hankse, zde ztvárnil roli seržanta Donalda Malarkeyho. Další seriál,kde Scott účinkuje je POHOTOVOST a od roku 2003 hraje rolI doktora Archieho Morrise. Mezitim byl také obsazen do jedné z rolí animovaného seriálu AMERICAN DAD!

Scott Grimes stále natáčí seriál POHOTOVOST a promlouvá skrze postavičku v AMERICAN DAD!

Josef "MATADOR" Nepomucký

Herecká filmografie

Filmy

2016 Last Best Place, The
Lost Tree, The
2015 Pearly Gates
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
Santa Con
Zimní příběh
2010 Robin Hood
2007 Throwing Stars
2004 To Kill a Mockumentary
2003 Strážce snů
2002 Couples (TV film)
1999 Mystery, Aljaška
1995 Krvavý příliv
1993 Žáby
1989 Night Life
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
Critters 2
1987 Frog (TV film)
Pinocchio a vládce noci
1986 Critters
1984 Doctor's Story, A (TV film)
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Night They Saved Christmas, The (TV film)

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Primal Urges (E12)
New Dimensions (E11)
další epizody (13)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Burned (S06E09)
The Hunt (S06E07)
Alive Day (S06E06)
další epizody (6)
Griffinovi (TV seriál)
Take My Wife (S13E18)
2014 Shameless (TV seriál)
Iron City (S04E06)
Griffinovi (TV seriál)
Turkey Guys (S13E05)
Herpe, the Love Sore (S12E16)
Secondhand Spoke (S12E15)
další epizody (5)
2013 Griffinovi (TV seriál)
A Fistful of Meg (S12E04)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
Griffinovi (TV seriál)
Joe's Revenge (S11E05)
Domácí peklo (S10E23)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Baltimore (S08E22)
Griffinovi (TV seriál)
Návrat ztraceného syna (S10E06)
2010 Dexter (TV seriál)
Na začátku (S05E10)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (10)
2005 Americký táta (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (10)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Evoluce (S03E01)
1986 Together We Stand (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Dokumentární

2010 Robin Hood: Rise and Rise Again, Making Ridley Scott's Robin Hood
2009 Previously On: E.R. (TV film)
2001 Making of 'Band of Brothers', The (TV film)

TV pořady

1986 Circus of the Stars #11 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace