foto

Scott Grimes

  • nar. 9.7.1971 (47 let)
    Lowell, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Scott Christopher Grimes se narodil 9.července 1971 v městě Lowell ve státě Massachusetts a kde také žije se dvěma syny. Má sestru Heather Grimes, která je také herečka. První větší roli získal roku 1986 v hororové sci-fi komedii CRITTERS. Předtím hrál v menších seriálových rolích.

O rok později namluvil hlavní postavičku Pinocchia ve filmu PINOCCHIO A VLÁDCE NOCI. Roku 1988 se opět objevil ve volném pokračování filmu CRITTERS s podtitulem NESTVŮRKY Z VESMÍRU 2. Rok 1994 znamenal obsazení do role Willa McCorkla v seriálu SPRÁVNÁ PĚTKA, který se na obrazovkách objevoval po šest následujících let. Dalšího roku dostal další,spíše menší hereckou příležitost ve filmu KRVAVÝ PŘÍLIV v režii Tonyho Scotta.

V roce 2001 dostal doposud svou největší hereckou příležitost a to v seriálu BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH v produkci Stevena Spielberga a Toma Hankse, zde ztvárnil roli seržanta Donalda Malarkeyho. Další seriál,kde Scott účinkuje je POHOTOVOST a od roku 2003 hraje rolI doktora Archieho Morrise. Mezitim byl také obsazen do jedné z rolí animovaného seriálu AMERICAN DAD!

Scott Grimes stále natáčí seriál POHOTOVOST a promlouvá skrze postavičku v AMERICAN DAD!

Josef "MATADOR" Nepomucký

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Lost Tree
2015 Pearly Gates
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
Santa Con
Zimní příběh
2010 Robin Hood
2007 Throwing Stars
2004 To Kill a Mockumentary
2003 Strážce snů
2002 Couples (TV film)
1999 Mystery, Aljaška
1995 Krvavý příliv
1993 Žáby
1989 Night Life
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
Critters 2
1987 Frog (TV film)
Pinocchio a vládce noci
1986 Critters
1984 Doctor's Story, A (TV film)
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Night They Saved Christmas, The (TV film)

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Epizoda 14 (S02E14)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
další epizody (13)
Americký táta (TV seriál)
Epizoda 22 (S15E22)
Epizoda 21 (S15E21)
Epizoda 20 (S15E20)
další epizody (9)
2018 The Orville (TV seriál)
Ja'loja (S02E01)
Americký táta (TV seriál)
Mean Francine (S15E13)
OreTron Trail (S15E12)
My Purity Ball and Chain (S15E11)
další epizody (12)
Griffinovi (TV seriál)
Stand by Meg (S17E06)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
New Dimensions (S01E11)
Firestorm (S01E10)
další epizody (12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk (S08E18)
Americký táta (TV seriál)
Santa, Schmanta (S15E01)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
další epizody (16)
2016 Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Bahama Mama (S14E05)
další epizody (29)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sheltered Outcasts (S17E19)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Burned (S06E09)
The Hunt (S06E07)
Alive Day (S06E06)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
další epizody (9)
Griffinovi (TV seriál)
Take My Wife (S13E18)
2014 Shameless (TV seriál)
Iron City (S04E06)
Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Big Stan on Campus (S12E04)
další epizody (21)
Griffinovi (TV seriál)
Turkey Guys (S13E05)
Herpe, the Love Sore (S12E16)
Secondhand Spoke (S12E15)
další epizody (5)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým 2 (S04E19)
Rudý tým (S04E18)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Faking Bad (S10E07)
Independent Movie (S10E06)
další epizody (19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Carbon Copy (S08E16)
Griffinovi (TV seriál)
A Fistful of Meg (S12E04)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Joe's Revenge (S11E05)
Domácí peklo (S10E23)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
další epizody (18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Baltimore (S08E22)
Griffinovi (TV seriál)
Návrat ztraceného syna (S10E06)
2010 Dexter (TV seriál)
Na začátku (S05E10)
Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (17)
2009 Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
G-String Circus (S06E08)
My Morning Straitjacket (S06E07)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (12)
2008 Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Pulling Double Booty (S05E06)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
další epizody (15)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (19)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Surro-Gate (S04E07)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
další epizody (18)
Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Sky na hranici (S14E09)
Návrat domů (S14E08)
další epizody (20)
2006 Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Irregarding Steve (S03E08)
Of Ice and Men (S03E07)
další epizody (16)
Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Dětská skládačka (S13E07)
další epizody (18)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Star Trek (S02E08)
Stannie Get Your Gun (S02E07)
další epizody (16)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Dům snů (S12E06)
další epizody (17)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
Ray ví, jak na to (S11E05)
další epizody (12)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
Vzpomínky na Afriku (S10E05)
další epizody (5)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (10)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Evoluce (S03E01)
1986 Together We Stand (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Dokumentární

2010 Robin Hood: Rise and Rise Again, Making Ridley Scott's Robin Hood
2009 Pohotovost: V Pohotovosti jste viděli (TV film)
2001 Jak se točil seriál Bratrstvo neohrožených (TV film)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
1986 Circus of the Stars #11 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace