foto

Jitka Jirsová

  • nar. 28.7.1989 (30 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Křídla Vánoc
2012 Královská aféra
2011 Lidice
Čertova nevěsta
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
Post Bellum (TV film)
2007 Gympl

TV seriály

2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2005 Ulice (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Ze závislosti do nezávislosti (TV pořad)