foto

Radim Novák

  • nar. 21.12.1970 (47 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tchyně a uzený (TV film)
2009 2Bobule
Muži v říji
2008 Bobule
Na rozchodnou (TV film)
2007 Vratné lahve
1991 Slunce, seno, erotika

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Maso za maso (E09)
Svatba (E04)
Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
Specialisté (TV seriál)
Cena za pravdu (S03E08)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nečekané nabídky (S05E48)
Konec starého policajta (S05E34)
Selhání srdce (S05E30)
další epizody (12)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (4)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Ukradený hotel (S04E33)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
další epizody (30)
Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pánská jízda (S02E08)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
První společná noc (S02E23)
Nové auto (S02E21)
Je čas skončit (S02E10)
další epizody (13)
Přístav (TV seriál)
Tři bratři (S03E13)
Kde je bugina? (S03E06)
Vítání jara (S03E02)
další epizody (12)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Přístav (TV seriál)
Had na prsou (S01E30)
Bursíkovy brikety (S01E29)
Díky, Terezo (S01E20)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Je to jen sen (S11E04)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Malé velké bílé lži (S03E22)
další epizody (14)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
Plány zlé a ještě horší (S01E27)
další epizody (5)
České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2012 Helena (TV seriál)
Oko bere (S02E04)
Sázka (S01E04)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Poslání (E06)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Někdo musí být první (S04E14)
Proč být na světě rád (S03E81)
2006 Letiště (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace