foto

Michal Režný

  • nar. 20.6.1985 (34 let)
    Malacky, Slovensko, Československo

Biografie

Michal Režný sa narodil a vyrastal v Malackách, kde navštevoval základnú školu a gymnázium. V roku 2011 absolvoval herectvo na VŠMU v Bratislave, v ročníku Emílie Vášáryovej. V roku 2010 dostal angažmán v Mestskom divadle Žilina a pôsobí tiež v Slovenskom národnom divadle. Účinkoval vo filme Colette (2013), v seriáloch Labyrint (2015), 1890 (2017), Superhrdinovia (2014), Kukučka (2015) a ďalších.

M "mizumizu" M

Herecká filmografie

Filmy

2020 Správa
2019 Ostrým nožom
2018 Jan Palach
2015 Zločin a trest (divadelní záznam)
2009 Tango s komármi

TV seriály

2020 Slovania (TV seriál)
2018 Ministři (TV seriál)
Vyznamenanie (E12)
Extrémisti (E11)
Ploštica (E10)
další epizody (12)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Legenda (E12)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Zita na krku (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ petrolejového prince (S01E01)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Úmyselné nehody (S01E06)

Dokumentární

2015 True Štúr
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace