foto

Jószef Ropog

  • nar. 16.4.1944 (75 let)
    Szádalmás, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wilsonov
2000 Krajinka
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1991 Dido (TV film)
1990 Súkromné životy
1985 Skalpel, prosím
1984 Na druhom brehu sloboda
Návrat Jána Petru
1983 Radikální řez
1981 Pomocník
1980 Hodiny
1978 Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1974 Operácia Raketa (TV film)
1973 Desatinka citu (TV film)
1972 Krčmársky král' (TV film)
1971 Katakomby (TV film)

TV seriály

2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace