foto

Ľudmila Swanová

  • nar. 15.11.1950 (68 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Perinbaba 2
2016 Manžel Ján s rodinou (studentský film)
2014 Krok do tmy
2009 Nedodržený slib
1997 Tábor padlých žien
1995 Mikuláš Mráz
1989 Staroružová dráma (TV film)
1982 Čudák Zerbino (TV film)
1981 Vták nociar
1979 Hotový konflikt krvi (TV film)
Prípad oranžového svetla (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
1975 Kean (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Piková dáma (TV film)
1971 Krompašská vzbura (TV film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin ve zkušebně (E08)
2018 Hotel (TV seriál)
Inšpektor (S01E03)
Sestričky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Vlci (TV seriál)
Epizoda 40 (E40)
Epizoda 39 (E39)
Epizoda 38 (E38)
další epizody (29)
2015 Kolabs (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Tajná pijanka (S01E10)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
2000 Ako divé husi (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace