foto

Ľudmila Swanová

  • nar. 15.11.1950 (69 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perinbaba a dva světy
2016 Manžel Ján s rodinou (studentský film)
2014 Krok do tmy
2009 Nedodržený slib
1997 Tábor padlých žien
1995 Mikuláš Mráz
1989 Staroružová dráma (TV film)
1982 Čudák Zerbino (TV film)
1981 Vták nociar
1979 Hotový konflikt krvi (TV film)
Prípad oranžového svetla (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
1975 Kean (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
1973 Piková dáma (TV film)
1971 Krompašská vzbura (TV film)

TV seriály

2020 Nový život (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin ve zkušebně (E08)
Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Hotel (TV seriál)
Inšpektor (E03)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (29)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Kolabs (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Tajná pijanka (S01E10)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
2000 Ako divé husi (TV seriál)

Dokumentární

1986 50 rokov strojárskej tradície v Dubnici nad Váhom - vyp.
1985 Drevo medzinárodne - vyp.

Host

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky