foto

Ondřej Rychlý

  • nar. 31.8.1992 (25 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vojcek (divadelní záznam)
2014 V tichu
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Ani málo, ani moc (S02E14)
Bezvýznamná chyba (S02E15)
Bíba (S01E09)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

    • 3.6.2013  21:24
    Autacek
    (hodnocení, komentáře)

    Stejně špatný herec jako jeho otec, bohužel jej tak vnímám, sorry.

    • 27.2.2013  21:34
    Jacinda
    (hodnocení, komentáře)

    Hodně talentovanej kluk. Dlouhý vlasy hrůza, ale v těch krátkých vypadá dobře a jako jeden z mála mladých umí hrát

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace