foto

Josef Kaluža

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stockholmský syndrom (TV film)
2016 Vymazán (studentský film)
2007 Návrat do Červeného města (studentský film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Konec tiskaře (E12)
sKORO NA mizině (TV seriál)
Došly prachy (E01)
2017 Lajna (TV seriál)
Bůh (S01E08)
Kladno (S01E07)
Krize (S01E06)
další epizody (7)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
Vídeňské líbánky (E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)
Vinaři (TV seriál)
Policejní dorost (S02E11)
2014 Clona (TV seriál)
Práskač (E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2020 Spolu na hranici (TV seriál) - vyp.
V podzemí (E01) - vyp.
2019 Rytíři bastlíři (TV film) - vyp.
2016 Rozsudek (TV seriál)
Pod betonem (S02E09)

Divadelní záznam

2017 Slyšení (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Malovaná čítanka (TV pořad)
Pečený sněhulák (TV pořad)
2012 Hranice bez hranic (TV pořad)