foto

Rita Ribeiro

  • nar. 16.4.1955 (65 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Passa por Mim no Rossio (TV film)
1987 O Querido Lilás
1985 Saudades para Dona Genciana

TV seriály

2020 Bem Me Quer (TV seriál)
2019 Prisioneira (TV seriál)
2017 A Herdeira (TV seriál)
2016 Massa Fresca (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
1996 Xica da Silva (TV seriál)
1994 Na Paz dos Anjos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky