foto

Victoria Justice

  • nar. 19.2.1993 (27 let)
    Hollywood, Florida, USA

Biografie

Victoria Dawn Justice se narodila 19. února 1993 na Floridě ve městě Hollywood. Je napůl hispánského a napůl irského původu. Jako dětská modelka si zahrála v pár reklamách, díky kterým se dostala k herectví.

V televizi se poprvé objevila v roce 2003 v seriálu GILMOROVA DĚVČATA a v roce 2005 získala svoji první hlavní roli v komedii MARY. Pak přišly role v seriálech THE SUITE LIFE OF ZACK & CODY a EVERWOOD a malé role ve filmech SILVER BELLS, THE GARDEN a UNKNOWN.

Na konci roku 2005 nastal zlom v její kariéře. Victorii osadili jako jednu z hlavních postav (Lolu Martinez) do seriálu ZOEY 101 společnosti Nickeldeon. V tomto seriálu hrála až do roku 2008, hned poté si zahrála záporačku Tammi v muzikálu SPECTACULAR!. Dále si zahrála ve filmech THE KINGS OF APPLETOWN a THE BOY WHO CRIED WEREWOLF.

Letos Victoria podepsala smlouvu se společností Nickeldeon na vlastní seriál VICTORIOUS. Pilotní díl měl premiéru 27. března 2010 a ihned se stal hitem.

Lucie "Cintushka" Dobešová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Summer Night
2018 Bigger
2017 The Outcasts
2016 Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase (TV film)
2015 Get Squirrely
2014 Naomi and Ely's No Kiss List
Snow White and the Seven Thugs
2012 Kde je Albert?
The First Time
2010 7 Secrets with Victoria Justice (TV film)
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
The Kings of Appletown
2006 Neznámý
The Garden
2005 Silver Bells (TV film)
When Do We Eat?

TV seriály

2020 50 States of Fright (TV seriál)
Red Rum (Colorado) - Part 3 (S02E08)
Red Rum (Colorado) - Part 2 (S02E07)
Red Rum (Colorado) - Part 1 (S02E06)
2018 Queen America (TV seriál)
Ms. Claremore (E02)
Sequins and Fritos (E01)
Americká manželka (TV seriál)
Trophy Wife (S03E08)
Robot Chicken (TV seriál)
Factory Where Nuts Are Handled (S09E10)
2017 Man with a Plan (TV seriál)
The Silver Fox (S02E01)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
A4U (E10)
FYEO (E09)
AMA (E08)
další epizody (10)
Neranditelní (TV seriál)
A Live Show Walks Into a Bar, Part 2 (S02E08)
A Live Show Walks Into a Bar, Part 1 (S02E07)
2013 V jako Victoria (TV seriál)
Victori-Yes (S04E13)
Star-Spangled Tori (S04E12)
The Slap Fight (S04E11)
další epizody (5)
2012 V jako Victoria (TV seriál)
Robbie Sells Rex (S04E08)
One Thousand Berry Balls (S04E07)
Tori Fixes Beck and Jade (S04E06)
další epizody (20)
2011 V jako Victoria (TV seriál)
Blooptorious (S02E13)
A Christmas Tori (S02E12)
Terror on Cupcake Street (S02E11)
další epizody (19)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
Freak the Freak Out (S01E13)
Cat's New Boyfriend (S01E12)
The Great Ping Pong Scam (S01E11)
další epizody (13)
2009 Rota (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Everwood (TV seriál)
Užij si tu jízdu (S04E18)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hobit, pohovka a Digger Stiles (S04E03)

Dokumentární

2013 Skum rocks!

Hudební videoklipy

2012 Beggin' on Your Knees (hudební videoklip)
Victoria Justice - Make It in America (hudební videoklip)
2011 Victoria Justice - All I Want Is Everything (hudební videoklip)
2010 Victoria Justice - Freak the Freak Out (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)