foto

Victoria Justice

  • nar. 19.2.1993 (26 let)
    Hollywood, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Victoria Dawn Justice se narodila 19. února 1993 na Floridě ve městě Hollywood. Je napůl hispánského a napůl irského původu. Jako dětská modelka si zahrála v pár reklamách, díky kterým se dostala k herectví.

V televizi se poprvé objevila v roce 2003 v seriálu GILMOROVA DĚVČATA a v roce 2005 získala svoji první hlavní roli v komedii MARY. Pak přišly role v seriálech THE SUITE LIFE OF ZACK & CODY a EVERWOOD a malé role ve filmech SILVER BELLS, THE GARDEN a UNKNOWN.

Na konci roku 2005 nastal zlom v její kariéře. Victorii osadili jako jednu z hlavních postav (Lolu Martinez) do seriálu ZOEY 101 společnosti Nickeldeon. V tomto seriálu hrála až do roku 2008, hned poté si zahrála záporačku Tammi v muzikálu SPECTACULAR!. Dále si zahrála ve filmech THE KINGS OF APPLETOWN a THE BOY WHO CRIED WEREWOLF.

Letos Victoria podepsala smlouvu se společností Nickeldeon na vlastní seriál VICTORIOUS. Pilotní díl měl premiéru 27. března 2010 a ihned se stal hitem.

Lucie "Cintushka" Dobešová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Summer Night
2018 Bigger
2017 The Outcasts
2016 Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase (TV film)
2015 Get Squirrely
2014 Naomi and Ely's No Kiss List
Snow White and the Seven Thugs
2012 Kde je Albert?
The First Time
2010 7 Secrets with Victoria Justice (TV film)
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
The Kings of Appletown
2006 Neznámý
The Garden
2005 Silver Bells (TV film)
When Do We Eat?

TV seriály

2018 Queen America (TV seriál)
Ms. Claremore (E02)
Sequins and Fritos (E01)
Americká manželka (TV seriál)
Trophy Wife (S03E08)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hobit, pohovka a Digger Stiles (S04E03)
2002 Everwood (TV seriál)

Dokumentární

2013 Skum rocks!

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Nickelodeon's Worldwide Day of Play: Get Your Game On (TV pořad)
Teen Choice 2011 (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Beggin' on Your Knees (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace