foto

Drake

  • nar. 24.10.1986 (34 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jungle
YG feat. Drake, Kamaiyah - Why You Always Hatin?
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
2011 Breakaway
2010 Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Secrest 2011 (TV film)
2008 Degrassi Spring Break Movie (TV film)
2007 Charlie Bartlett
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2002 Rozsudek (TV film)

TV seriály

2009 Být Erikou (TV seriál)
What I Am Is What I Am (S01E02)
2008 Hranice (TV seriál)
Stop Loss (S02E01)
Sophie (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Paradise City (4/4) (S08E22)
Paradise City (3/4) (S08E21)
Paradise City (2/4) (S08E20)
další epizody (22)
2007 Střední škola Degrassi (TV seriál)
We Built This City (S07E24)
If This Is It (S07E23)
Don't Stop Believin' (S07E22)
další epizody (24)
2006 Pláž Makaha (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Don't You Want Me (2/2) (S06E19)
Don't You Want Me (1/2) (S06E18)
Sunglasses at Night (S06E17)
další epizody (19)
2005 Střední škola Degrassi (TV seriál)
High Fidelity (2/2) (S05E19)
High Fidelity (1/2) (S05E18)
Total Eclipse of the Heart (S05E17)
další epizody (19)
2004 Best Friend's Date (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Goin' Down the Road (2/2) (S04E22)
Goin' Down the Road (1/2) (S04E21)
West End Girls (S04E20)
další epizody (22)
2003 Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Power of Love (S03E22)
Our House (S03E21)
I Want Candy (S03E20)
další epizody (22)
2002 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Tears Are Not Enough (2/2) (S02E22)
Tears Are Not Enough (1/2) (S02E21)
How Soon is Now? (S02E20)
další epizody (22)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Jagged Little Pill (S01E15)
Under Pressure (S01E14)
Cabaret (S01E13)
další epizody (15)
Torontské stíny (TV seriál)

Dokumentární

2019 Drake: Rewriting the Rules
2017 The Carter Effect
2011 Wonder Year, The

Hudební videoklipy

2020 Drake: Toosie Slide (hudební videoklip)
Yung Bleu feat. Drake: You're Mines Still (hudební videoklip)
2019 Meek Mill feat. Drake - Going Bad (hudební videoklip)
2018 Drake - God’s Plan (hudební videoklip)
Drake - I'm Upset (hudební videoklip)
Drake - In My Feelings (hudební videoklip)
Drake - Nice For What (hudební videoklip)
Travis Scott feat. Drake - SICKO MODE (hudební videoklip)
2017 Drake - Childs Play (hudební videoklip)
Drake - Passionfruit (hudební videoklip)
Nicki Minaj feat. Drake & Lil Wayne - No Frauds (hudební videoklip)
2016 Rihanna & Drake - Work (hudební videoklip)
2014 Nicki Minaj - Anaconda (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Drake, Lil Wayne, Chris Brown - Only (hudební videoklip)
YG feat. Drake - Who Do You Love? (hudební videoklip)
2013 Beyoncé feat. Drake - Mine (hudební videoklip)
Drake: 5AM in Toronto (hudební videoklip)
Snoop Lion feat. Drake, Cori B - No Guns Allowed (hudební videoklip)
2012 DJ Khaled feat, Chris Brown, Rick Ross, Nicki Minaj, Lil Wayne - Take It to the Head (hudební videoklip)
Rihanna & Drake - Take Care (hudební videoklip)
2011 Nicki Minaj ft. Drake - Moment 4 Life (hudební videoklip)
2010 Drake feat. Lil Wayne: Miss Me (hudební videoklip)
Drake: Over (hudební videoklip)
Rihanna feat. Drake - What's My Name? (hudební videoklip)
Young Artists For Haiti - Wavin' Flag (hudební videoklip)
2009 Drake feat. Kanye West, Lil Wayne & Eminem - Forever (hudební videoklip)
Young Money - Every Girl (hudební videoklip)
Young Money feat. Lloyd - Bed Rock (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 2017 Billboard Music Awards (TV pořad)
2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2013 MTV Video Music Awards 2013 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1987 Nardwuar the Human Serviette (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2020 Drake: Toosie Slide (hudební videoklip)
2017 Nicki Minaj feat. Drake & Lil Wayne - No Frauds (hudební videoklip)
2016 Rihanna & Drake - Work (hudební videoklip)
2014 YG feat. Drake - Who Do You Love? (hudební videoklip)
2013 Drake: 5AM in Toronto (hudební videoklip)
2010 Drake: Over (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Drake - Childs Play (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky