foto

Drake

  • nar. 24.10.1986 (31 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
2011 Breakaway
2010 Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Secrest 2011 (TV film)
2008 Degrassi Spring Break Movie (TV film)
2007 Charlie Bartlett
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2002 Rozsudek (TV film)

TV seriály

2009 Být Erikou (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Sophie (TV seriál)
2006 Pláž Makaha (TV seriál)
2004 Best Friend's Date (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Carter Effect
2011 Wonder Year, The

TV pořady

2017 2017 Billboard Music Awards (TV pořad)
2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2013 MTV Video Music Awards 2013 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Drake - God’s Plan (hudební videoklip)
2017 Drake - Childs Play (hudební videoklip)
Drake - Passionfruit (hudební videoklip)
Nicki Minaj feat. Drake & Lil Wayne - No Frauds (hudební videoklip)
2016 Rihanna & Drake - Work (hudební videoklip)
2014 Nicki Minaj - Anaconda (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Drake, Lil Wayne, Chris Brown - Only (hudební videoklip)
2013 Beyoncé feat. Drake - Mine (hudební videoklip)
2012 Rihanna & Drake - Take Care (hudební videoklip)
2011 Nicki Minaj ft. Drake - Moment 4 Life (hudební videoklip)
2010 Drake feat. Lil Wayne: Miss Me (hudební videoklip)
Rihanna feat. Drake - What's My Name? (hudební videoklip)
2009 Drake feat. Kanye West, Lil Wayne & Eminem - Forever (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Nicki Minaj feat. Drake & Lil Wayne - No Frauds (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Drake - Childs Play (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace