foto

Juraj Loj

  • nar. 20.2.1984 (34 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v Bratislave 20.2.1984. Svoje detstvo trávil na vidieku v dome starých rodičov, vo Vištuku. Vyštudoval VŠMU. Zatiaľ to neoľutoval, hoci priznáva, že máva obdobia, keď ho viac baví maľovať. „Maľujem si len tak, pre seba alebo ak ma kamaráti o nejaký obrázok požiadajú. Vždy ho však darujem, pre peniaze to nerobím,“ prízvukuje.

Niekoľko rokov hral v divadle v Nitre a tiež účinkoval v reklamách na nemenovanú banku. Známym sa stal po účinkovaní v seriáli Búrlivé víno. Jeho manželkou je herečka Zuzana Kanócz, s ktorou má dve deti – Lucasa a Izabellu.

Lubica "lubica1995" Kročkova

Herecká filmografie

Filmy

2020 Šarlatán
2019 Trhlina
2011 Všetko za národ (divadelní záznam)
2009 x=x+1

TV seriály

2018 Sestričky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Doktori (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Náramek (E01)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2006 Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (TV seriál)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace