foto

David Davies

  • nar. 3.4.1906
    Bryn Mawr, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1974
    Carmarthen, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Pod Mléčným lesem
1965 Hrdinové z Telemarku
1963 Shadow of Treason
1962 Gang War
Jen dva mohou hrát
Pot Carriers, The
1961 Král králů
The Frightened City
1959 Ben Hur
Korunní svědek
The 39 Steps
1958 I Was Monty's Double
The Man Who Sold Death (TV film)
1954 Forbidden Cargo
John of the Fair
1952 Miss Robin Hood
Murder at Scotland Yard
Příběh Robina Hooda a jeho družiny
1951 Mr. Denning Drives North
Mystery Junction
Pool of London
Zlaté věže
1950 Carissima
Ostrov pokladů
1949 Run for Your Money, A
1948 Three Weird Sisters, The
1947 Mrs. Fitzherbert
1945 The Agitator
1940 Spies of the Air
1939 King of the Underworld

TV seriály

1970 Doomwatch (TV seriál)
Tales of Unease (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Moonstrike (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 Crime Sheet (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
McCreary Moves In (TV seriál)
Murder Bag (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Family Affairs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky