foto

Sara Bareilles

  • nar. 7.12.1979 (40 let)
    Eureka, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Girl Play

TV seriály

2017 Julie's Greenroom (TV seriál)
2013 Zpátky do školy (TV seriál)
Maňásková terapie (S04E09)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Animal (E18)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Darujte ledvinu (S03E22)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Nine: Help! (S02E02)

Dokumentární

2014 Nathan East: For the Record
2008 Between the Lines: Sara Bareilles Live at the Fillmore (koncert)

Hudební videoklipy

2013 Sara Bareilles - Brave (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Little Voice (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2018 The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2014 (TV pořad)
The 40th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)