foto

Tibor Molnár

  • nar. 26.7.1921
    Zagyvapálfalva, Maďarsko
  • zem. 24.11.1982 (61 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Visszaesök
1981 Villám (TV film)
1980 Kojak Budapesten
1979 A hallgatás ára (TV film)
Pro koho platí zákon?
1978 Hřebčinec
Maďaři
1977 Királylány zsámolya, A
Oči jako hvězdy
1976 Azonosítás
Chudobka
Manželství na dálku
1975 Ohnivá znamení smrti
1974 Embersirató (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Locsolókocsi, A
Méz a kés hegyén (TV film)
Tigrisugrás (TV film)
1973 Az 1001. kilométer (TV film)
Francia tanya (TV film)
Két fiú ült egy padon (TV film)
Különös vadászat (TV film)
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
Lid dosud prosí
Měl jsem dvaatřicet jmen
Romantika
Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1971 Együtt
Pillangó (TV film)
Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
Én vagyok, Jeromos
1970 Arc
Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Muž z obrazovky
Mérsékelt égöv
Szemtöl szembe
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Az ember tragédiája (TV film)
Az örökös
Halálnak halála (TV film)
Szemüvegesek
Vymrštěný kámen
1968 A holtak visszajárnak
Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
Az utolsó kör
Cseppben a tenger (TV film)
Jagerské hvězdy
1967 Deset tisíc sluncí
Hvězdy na čepicích
Konec sezóny
Mondd a neved (TV film)
Édes és keserű
1966 Beznadějní
Búcsú a kikötőben (TV film)
Chladné dny
Nem szoktam hazudni
Szentjános fejevetele
1965 20 hodin
A sedmnáct jim bylo let...
Déltöl hajnalig
Fény a redöny mögött
Muži a boj I
Prsten s nymfou
Sellö a pecsétgyürün I
1964 Dáma-hetes-ász... (TV film)
Idegen ember, Az (TV film)
Karambol
Klíč k vraždě
Miért rosszak a magyar filmek?
Nagymama, nagymama... (TV film)
Utak (TV film)
Váltás (TV film)
1963 Dialog
Foto Háber
Honfoglalás I-II. (TV film)
Isten őszi csillaga
Sokové
1962 Budapešťské střechy
Megszállottak
Ukradené štěstí
Země andělů
1961 Dva poločasy v pekle
Megöltek egy leányt
1957 Dvě přiznání
Kis Samu Jóska
Mese a 12 találatról
Na císařův rozkaz
1956 Keserű igazság
Propast
Slavnostní večeře
1955 Nemocniční pokoj č. 9
Poslední hodiny
Zvláštní znamení žádné
1954 Ami megérthetlen
Příbuzní
Zrození Menyhérta Simona
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
Krejcárek
Panika
1952 Bouře
Doktor Semmelweis
Tankista Andráš
1951 Paní Déryová
Čest a sláva
1950 Lúdas Matyi
Úri muri
1949 Její úspěch
1948 Požár
Píď země

TV seriály

1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1976 Karancsfalvi szökevények (TV seriál)
Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
1975 Michel Strogoff (TV seriál)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1972 Černé město (TV seriál)
Rozáli (E04)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1969 Bors (TV seriál)
Halló!... Központ! (S01E04)
1967 Tüskevár (TV seriál)
Búcsú a berektől (E08)
Tüskevár meghódítása (E07)
Hárman a berekben (E05)
další epizody (5)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Estétől reggelig (E07)
Az idegenlégió (E06)
A kultúrmunka (E05)
další epizody (5)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)
Fogságban (E11)
další epizody (10)
Vízivárosi nyár (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace