foto

Jonas Baeck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Über Barbarossaplatz (TV film)
2015 Tatort - Benutzt (TV film)
2012 Der Blender (TV film)
Zu dir?
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2010 Kleinstatthelden
2008 Code 21 (TV film)
2006 Benny und Rob (studentský film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schlaflabor (S10E18)
2015 Club der roten Bänder (TV seriál)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
Kobra 11 (TV seriál)
Rukojmí (S18E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky