foto

Stephen Leacock

  • nar. 30.12.1869
    Swanmore, Hampshire, Anglie
  • zem. 28.3.1944 (74 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film) - kniha
1983 Awful Fate of Melpomenus Jones, The - povídka
1962 My Financial Career - povídka

TV seriály

1972 Úsměvy světa (TV seriál) - povídka
Stephen Leacock (E04) - povídka
1959 Shoestring Theatre (TV seriál) - povídka
1954 Folio (TV seriál) - kniha
Scope (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky