foto

Amanda Pays

  • nar. 6.6.1959 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Věřte, nevěřte (TV film)
2001 Peklo ve městě
1997 Přísně tajný Hollywood (TV film)
Spacejacked
1996 Finta
1995 Samota pro dva
1994 Nebezpečné manželství (TV film)
1993 Věk zrady (TV film)
1992 Flash III: Deadly Nightshade
1991 Flash 2: Tricksterova pomsta
Pojistka na smrt (TV film)
Umění zabíjet
1990 Flash (TV film)
Parker Kane (TV film)
1989 Leviathan
1988 Saigon
1987 The Kindred
1986 Žabí princ
1985 Dobrodružný výlet Orient expresem (TV film)
Max Headroom (TV film)
Mr. and Mrs. Edgehill (TV film)
Třináct u stolu (TV film)
1984 Oxford Blues
The Cold Room (TV film)

TV seriály

2016 The Flash (TV seriál)
Invincible (S02E22)
The Reverse-Flash Returns (S02E11)
2015 The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
All Star Team Up (S01E18)
2014 The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Grapevine (TV seriál)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
1990 Flash (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Léta Páně (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

1988 Computer Dreams

TV pořady

2003 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace